transportbedrijfa 4

Goed transportbedrijf Zeeland

Het Transportbedrijf Zeeland A de Vliegher is een goed transportbdrijf Zeeland. Ze transporteren onder andere aardappels, uien en groente. Dit doen ze al jaren en ze doen dit als de beste!

cropped-renault

Beter worden

Het transportbedrijf timmert al jaren hard aan de weg om altijd beter te blijven worden in wat ze doen. Het is niet alleen zo dat de transport altijd zo goed en snel mogelijk gebeurd, maar ook zijn er altijd mensen bezig om de route sneller te maken, om de transport veiliger te maken of dergelijken. Zo zorgen ze er bijvoorbeeld voor dat producten niet kapot gaan of bederven onderweg zodat de persoon of het bedrijf waar het afgeleverd wordt de producten gewoon in gebruik kan nemen.

transoprtbedrijf a

Prioriteiten

A de Vliegher heeft een aantal prioriteiten en hier houden ze zich dan ook altijd mee bezig. Zo staat de communicatie met de klant boven aan hun lijstje. Het is belangrijk om goed te communiceren en duidelijke afspraken te maken hierover en zo blijft de klant tevreden. Aangezien ze vaak vers geoogste producten vervoeren is een goede planning belangrijk en dit snappen ze dan dus ook als geen ander. Deze producten moeten heelhuids aankomen bij de klant en dus is veilig en efficiënt vervoer heel belangrijk. Met de betrouwbare en veilige vrachtwagens van het bedrijf komt dit helemaal goed en komen de producten veilig en onbeschadigd aan bij de klant.

transportbedrijf a 3